chelsea813 Napisano 5 Maja 2014 Napisano 5 Maja 2014 Witam, siedzę w Krakowie od dwóch lat (właściwie to studiuję ), niedawno przywiozłem wędki i usiłuję znaleźć miejsce do łowienia w Krakowie i okolicach. Chodzi o łowiska na które wystarczy pozwolenie, ewentualnie tylko karta i chciałbym zaznaczyć że nie mam zamiaru opłacać kół czy związku. Samo pozwolenie ewentualnie karta... Cytuj
slav Napisano 5 Maja 2014 Napisano 5 Maja 2014 obawiam się że bez opłacenia PZW albo MZW się nie obejdzie. Cytuj
chelsea813 Napisano 5 Maja 2014 Autor Napisano 5 Maja 2014 A właściwie jak wygląda opłacanie w Krakowie, tzn. ile i gdzie najlepiej Cytuj
pulaas Napisano 5 Maja 2014 Napisano 5 Maja 2014 Staw Dąbski pod Plazą. Tam możesz łowić na białą kartę. Z wędkowania wyłączony jest tylko brzeg od strony centrum handlowego. Są tam ładne liny, leszcze, wzdręgi, okonie, szczupaki, może się trafić jakiś niedobitek karpia i amura z zarybień sprzed kilku lat. Nie wiem jak wygląda teraz sytuacja ze Stawem Płaszowskim. I jeszcze w Hucie jest mały stawik obok Dłubni. Z łowisk komercyjnych, to masz cały dział na forum: http://haczyk.pl/forum/viewforum.php?f=115 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi