Mariusz1 Napisano 8 Maja 2014 Share Napisano 8 Maja 2014 Jaki kołowrotek polecicie na suma z gruntu do 200zł. Szukam w internecie i na forum na ten temat i ciężko coś konkretnego znaleźć. Jakie firmy są godne uwagi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 8 Maja 2014 Share Napisano 8 Maja 2014 Mam ten sam problem, ale po dłuższych rozmowach i zastanowieniu myślę że postaram się sprowadzić z niemiec penn slammer 560 http://www.ebay.de/itm/PENN-Slammer-260-360-460-560-760-Vollmetall-Salzwasserrolle-DEUTSCHE-GARANTIE-/271285129263?pt=DE_Sport_Angelsport_Angelrollen&var=&hash=item3f29da902f Czekam na moment kiedy ktoś ze znajomych będzie jechał i mi przywiezie. Inną opcją jest PENN COMMANDER PRO SYNCRO 30LW LH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 9 Maja 2014 Share Napisano 9 Maja 2014 zakupiłem Dragona Boat Master FD760i morski , dość solidna konstrukcja i dość pojemna szpula no i cena nie jest za wysoka bo tylko 120 zł, pięć lat gwarancji , czego tu chcieć więcej , sezon pokaże co to maszynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 9 Maja 2014 Autor Share Napisano 9 Maja 2014 Ten morski gigant robi wrażenie chyba się skuszę. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi