pawciobra Napisano 11 Maja 2014 Share Napisano 11 Maja 2014 Witam! Sprzedam feedera DRAGON THYTAN Titanium Mesh Double X-Wrap Protection 3.90m., c.w. 40-80g. Stan kija idealny, prawie jak nowy w tamtym roku na wakacje zakupiony. Gwarancja aktualna na ponad rok czasu. Cena jaka mnie interesuje, to 180-200zł. Szczegółowe informacje oraz prośby o dodatkowe zdjęcia proszę kierować na adres e-mail: pawciobra@prokonto.pl lub na PW. Serdecznie polecam! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 22 Maja 2014 Autor Share Napisano 22 Maja 2014 Nie rozumiem kto usunął wiadomość z aktualizacją ceny??? W regulaminie chyba wyraźnie jest napisane, że: - Dodanie odpowiedzi, dodatkowej informacji do ogłoszenia jest możliwa jedynie w celu pozyskania dodatkowych informacji, rezerwacji lub jego aktualizacji (np: zmiany ceny) albo uzupełnienia danych. Więc jeszcze raz napiszę. Cena kija ulega zmianie. Aktualnie interesuje mnie kwota 140-160zł. + koszt wysyłki. Kijek wylądował już także w serwisie aukcyjnym allegro.pl Link do aukcji poniżej. tu był link - tomek1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 22 Maja 2014 Share Napisano 22 Maja 2014 Nie rozumiem kto usunął wiadomość z aktualizacją ceny??? W regulaminie chyba wyraźnie jest napisane, że: - Dodanie odpowiedzi, dodatkowej informacji do ogłoszenia jest możliwa jedynie w celu pozyskania dodatkowych informacji, rezerwacji lub jego aktualizacji (np: zmiany ceny) albo uzupełnienia danych. Więc jeszcze raz napiszę. Cena kija ulega zmianie. Aktualnie interesuje mnie kwota 140-160zł. + koszt wysyłki. Kijek wylądował już także w serwisie aukcyjnym allegro.pl Link do aukcji poniżej. tu był link - tomek1 W regulaminie jest również napisane: - Zabronione jest odsyłanie do informacji o sprzęcie do innych stron internetowych lub wklejanie linków informacyjnych a także odsyłanie do aukcji internetowych lub dodawanie linków do nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 22 Maja 2014 Autor Share Napisano 22 Maja 2014 A faktycznie, faktycznie Nie doczytałem tego punktu z czego najbardziej przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 8 Września 2014 Autor Share Napisano 8 Września 2014 Kijek sprzedany, więc temat można zamknąć/przenieść do kosza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi