Sobtainer Napisano 13 Maja 2014 Napisano 13 Maja 2014 Witam, Mam do sprzedania kołowrotek Team Daiwa 2508D. Kołowrotek kupiony w 2008 roku, używany tylko przez jeden sezon 2008. Jest w stanie idealnym, używałem go tylko do spinningu. Chodzi idealnie, nigdy nie był rozbierany, od 2009 leżał w szafce z akcesoriami wędkarskimi. Do zestawu dorzucam plecionkę która jest nawinięta (nie pamiętam grubości) oraz drugą szpulkę oryginalną wraz z żyłką. Jako, że jest to jedna z najlepszych firm produkujących kołowrotki, daje 100% gwarancję że kołowrotek jest w stanie perfekcyjnym. Wczoraj go sprawdziłem, byłem trochę porzucać i chodzi jak marzenie. Boli mnie trochę że go sprzedaje, ale po co ma się kurzyć w szafie skoro komuś może się przydać, zwłaszcza że jest jak nowy co widać również na zdjęciach. W razie jakichkolwiek pytań, proszę o kontakt. Możliwa sprzedaż przez Allegro a nawet bym preferował. Zdjęcia: https://www.dropbox.com/sh/dwkfx97lrx4vq52/AABER6QPKbWArSxVb568QSCua Cytuj
Sobtainer Napisano 13 Maja 2014 Autor Napisano 13 Maja 2014 Zapomniałem dodać cenę przepraszam moderatora. Więc cena jaką bym chciał za kręciołka, to 350PLN. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi