pawciobra Napisano 23 Maja 2014 Share Napisano 23 Maja 2014 Hej wam! Mam pytanie do was czy posiada ktoś z Was sztyce do podpórek/siatki np. firmy traper za ok 60zł.? Zastanawiam się czy kupić sobie ze cztery ale jakieś konkretne, bo teraz które posiadam za ok 15zł. sztuka są po prostu gó****ne. Nie dość, że klej jest bardzo słaby, to na dodatek przy wkręceniu wyczynowej podpórki do feedera/matchówki po prostu się obraca w każdą stronę po odłożeniu kija na krawędzi podpórki co powoduje spadanie kija do wody/ziemię Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 25 Maja 2014 Share Napisano 25 Maja 2014 pawciobra, lepiej zainwestuj w podpórka ze stali nierdzewnej firmy np. Q-Dos Lub coś s Prologica. Zobacz tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 25 Maja 2014 Share Napisano 25 Maja 2014 pawciobra, znalazłem jeszcze Tandem Baits Sztyca Power (22mm) 80-150 cm TU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 25 Maja 2014 Autor Share Napisano 25 Maja 2014 Używasz, którąś z wymienionych? Właśnie myślałem o takich sztycach tylko widziałem jeszcze z innych firm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 25 Maja 2014 Share Napisano 25 Maja 2014 Używasz, którąś z wymienionych? Właśnie myślałem o takich sztycach tylko widziałem jeszcze z innych firm Akurat używam rod poda,ale nie proponoawał bym Ci jak bym nie znał tematu. Używałem Ring Locka z Prologica i podpórki zdawały na 100 % egzamin. Co do tych podpórek Q-Dos, to moim zdaniem są nie do zajechania,jak każdy kwasiak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 26 Maja 2014 Autor Share Napisano 26 Maja 2014 Ok, dzięki za cenne informacje. Coś wykombinuję O rod podzie też myślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 26 Maja 2014 Share Napisano 26 Maja 2014 Jak już o podzie mowa to chyba w tej klasie cenowej nic lepszego nie kupisz Sanger Anaconda Extension Pod tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 26 Maja 2014 Autor Share Napisano 26 Maja 2014 Sorki, miałem na myśli tri poda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 26 Maja 2014 Share Napisano 26 Maja 2014 pawciobra, nie ma problemu bo akurat miałem takiego przez 3 lata TRIPOD-KWASÓWKA,stojak na wędki zobacz tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 26 Maja 2014 Autor Share Napisano 26 Maja 2014 Myślałem o tym z trapera, a prawie 100zł. tańszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 26 Maja 2014 Share Napisano 26 Maja 2014 Ten jest nie zniszczalny,dożywotni i bardzo stabilny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi