Danio169 Napisano 3 Czerwca 2014 Share Napisano 3 Czerwca 2014 Witam,mogłby ktoś polecic jakąs dobra firme kulek przynetowych ? Do nęcenia uzywam kulek ręcznie robionych ale na hak chcialbym sprobowac coś innego. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun_Osw Napisano 3 Czerwca 2014 Share Napisano 3 Czerwca 2014 Ja używam StarBaits, DynamiteBaits Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio169 Napisano 10 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2014 Co sądzicie o kulkach SK30 ? Warto je kupić ? Sprawdziły się komuś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 24 Czerwca 2014 Share Napisano 24 Czerwca 2014 Jeżeli chodzi o kulki, zwłaszcza "te sprawdzone" to sprawa ma się następująco.Każdy chwali to co ma i na co ma efekty.Dodatkowo na jednej wodzie jedne się sprawdzą, a na innej już nie koniecznie. Ja ze swojej strony polecam kulki Naszych producentów takich jak Proffes, Fantazy Baits i jeszcze kilka firm mógłbym wymienić, ale skoro Ty Do nęcenia uzywam kulek ręcznie robionych to bym przy tym pozostał i je zakładał na włos. Co sądzicie o kulkach SK30 ? Warto je kupić ? Sprawdziły się komuś ? Miałem, używałem i coś połowiłem. Sądzę, że są drogie Czy je kupić to tylko Twój wybór. Myślę,że warto je mieć w swojej torbie ,ale nie są to "złote" kulki co każdą zasiadkę uratują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio169 Napisano 26 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2014 Dziekuje za odpowiedzi Używałem 2 lata własnorecznie robionych kulek. Jest tylko jeden problem nie udało mi sie nic większego złapać moj rekord karpia to 65 cm na pewnej zwirowni. Na efekty nie narzekam bo nie zdarzyło sie żeby nie miał brań przy regularnym nęceniu. Karpie + 50cm to norma i teraz nie wiem gdzie robie bład. Łowie na odległosci 70 metrów, brak zadnych gorek i dolków. Głębokość okolo 4 m. Mógłby ktoś coś poradzić ? nęce codziennie okolo 80 kulek +2,5 kg kuku. Na tej wodzie napewno wystepuje duże okazy karpi i amurów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefek85 Napisano 14 Lipca 2014 Share Napisano 14 Lipca 2014 Polecam Ci kulki Quality Baits. Mają świetne wyniki tegoroczne z dużą ilością 20+. Najbardziej popularny ich zapach to Squid Orange oparty na fish mealach i złamany z pomarańczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 14 Lipca 2014 Share Napisano 14 Lipca 2014 w zeszłym roku chwalili nano baits, ktos cos na nie złowił moze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jony Napisano 23 Lipca 2014 Share Napisano 23 Lipca 2014 Polecam Ci kulki Quality Baits. Mają świetne wyniki tegoroczne z dużą ilością 20+ Czy spotkałeś się z sytuacją, że jakaś firma osiąga słabe wyniki na swoje produkty. Nie ma kulek uniwersalnych, na każdej wodzie killerem jest coś innego. Jednym sprawdzają się owocówki innym typowe śmierdziele. Używałem 2 lata własnorecznie robionych kulek. Jest tylko jeden problem nie udało mi sie nic większego złapać moj rekord karpia to 65 cm na pewnej zwirowni Jeżeli masz na swoje kulki wyniki to się tego trzymaj. Można ewentualnie też trochę kulki "podrasować" tzn. wzbogacić skład lub zmienić aromat. Ja bym na Twoim miejscu trzymał się tej miejscówki i cierpliwie czekał, a z czasem efekty przyjdą.nęce codziennie okolo 80 kulek +2,5 kg kuku Możesz ewentualnie zmniejszyć częstotliwość nęcenia np. co drugi dzień i spróbować zmniejszyć dawkę kulek i kukurydzy i oczywiście nie nęcić w przeddzień łowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio169 Napisano 23 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2014 Zakupiłem kulki SK30, efekty na nie są ale to zależy od dnia. Wyniki miałem zadawalające nie były to okazy ale brania były. Myślę że najbardziej sprawdziła się porada jony'ego aby nie nęcic przeddzien lowienia. Aromaty sprawdzaja się tylko owocowe. Na śmierdziele były sporadyczne brania. Wszystko zależy od wody, a zaliczyłem na mojej miejscówce ponad 20 zasiadek. Dzięki za porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacbydg Napisano 7 Października 2014 Share Napisano 7 Października 2014 Ostatnio łowie na kulkki YELLOW ZOMBIE ,,wyniki kapitalne,,co jet w tych kulkach to sam diabeł raczy wiedzieć,W nockę 4 karpie powyżej 10kg a w dzień 2 amury.Od dziś to moje ulubione kulaski =D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BARTEK250 Napisano 7 Października 2014 Share Napisano 7 Października 2014 Yellow dobre kulaski w tym roku trochę na nie połowiłem.Tydzień temu amur 9 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper1106 Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 Ja osobiście mogę polecić RAPIDBAITS lub TANDEMBAITS. To są kulki których ja używam i mam efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrowskijan Napisano 14 Listopada 2016 Share Napisano 14 Listopada 2016 Ja jest zwolennikiem własnych kulek wykonanych domowym sposobem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi