zorak Napisano 4 Czerwca 2014 Napisano 4 Czerwca 2014 Witam wszystkich serdecznie Mam do sprzedania doskonały kij spinningowy TeamDragon z serii Wobbler. Spinning jest w 100% sprawny i objęty 2-letnią gwarancją. Został kupiony w kwietniu 2014r. Wykonany jest bardzo dobrze, przelotki są w jednej linii, nic nie trzeszczy, nic stuka. Cechy spinningu to: Długość 2,45m C.W 14-35gr. Blank matowy Rękojeść korkowa wysokiej jakości Uchwyt Fuji Przelotki Fuji Alconite Akcja X-Fast Moc: Med-Heavy Oryginalny pokrowiec Jest to doskonały spinning szczupakowy, używany dosłownie 3 razy na jeziorze. Nie był uderzony, ani przeciążany. Sprzedaje go ponieważ dostałem inny, a ten mi nie jest potrzebny. Cena spinningu bardzo atrakcyjna, a kijek jest praktycznie nowy. Można kupować w "ciemno" Fotki przesyłam na maila. Cena jaka mnie interesuje to 300zł plus 20zł przesyłka Zapraszam do zakupu bo warto Cytuj
zajac222 Napisano 8 Czerwca 2014 Napisano 8 Czerwca 2014 na allegro wystawiłeś za 260 zł , na forum za 300 , dobrze kombinujesz Cytuj
daniello2010 Napisano 9 Czerwca 2014 Napisano 9 Czerwca 2014 To się nadaje do usunięcia..Pierwszy post i już sprzedam??Ani przywitania się ani pocałuj mnie w dupe??Admin żyjesz?? Cytuj
tomek1 Napisano 9 Czerwca 2014 Napisano 9 Czerwca 2014 To się nadaje do usunięcia..Pierwszy post i już sprzedam??Ani przywitania się ani pocałuj mnie w dupe??Admin żyjesz?? Regulamin nie zabrania umieszczania ogłoszeń tego typu użytkownikom. Natomiast wiarygodność ogłoszenia każdy musi sobie ocenić samodzielnie. Cytuj
bartek191174 Napisano 7 Września 2014 Napisano 7 Września 2014 kupie za 250 z dostawa 507101017 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi