Arrow Napisano 17 Czerwca 2014 Napisano 17 Czerwca 2014 Zaczynam przygodę z gruntówką, obecnie trochę spininguję i łowię na spławik. Wędkę już mam i na tą porę mam zamiar kupić kołowrotek spinningowo gruntowy Robinson Long Cast. Oglądałem go i do złudzenia przypominał mi inny konkurencyjny kręcioł Browinga ponad dwa razy droższy. Jestem świadomy, że pewne firmy naciągają ceny strasznie ale żeby aż tak? Wgl ktoś już używa tego kręcioła? Cytuj
bolek Napisano 18 Czerwca 2014 Napisano 18 Czerwca 2014 Już dawno odkryłem, że marki zagraniczne wpychają nam towar po znacznie wyższych cenach. Robinson Long cast to dobry kręciołek, mam go od trzech miechów w rozmiarze 304 i nie oszczędzam przy federowaniu na wiśle i w jeziorach. Cytuj
Arrow Napisano 24 Czerwca 2014 Autor Napisano 24 Czerwca 2014 Bolek powiedz mi czy nie ma problemu z wodą i piaskiem? Mam dość niemiłe doświadczenia z jaxonem i dragonem. Wiadomo, że kręciołek się czasami zabrudzi albo zamoczy np w czasie deszczu. Wolałbym uniknąć rozczarowania. Cytuj
Ras al Ghul Napisano 30 Czerwca 2014 Napisano 30 Czerwca 2014 Bardzo solidny kołowrotek. Piach jak piach kołowrotkom nie służy ale jeśli nie oddasz dziecku do zabawy w piaskownicy to wytrzyma. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi