bogus-db Napisano 19 Czerwca 2014 Share Napisano 19 Czerwca 2014 Witam, po wielkiej przerwie bo aż 7 letniej od ostatniego uiszczenia wpłaty w PZW nabrałem czasu i ochoty na pomoczenie kija. Szybko została ona stłumiona gdy zobaczyłem że muszę wpłacić 199zł a łowić mógłbym około 2 razy w miesiącu. Jak widać jest to dla mnie mało opłacalne gdyż częściej mógłbym łowić u Ojca na stawie jak jadę w odwiedziny. Tu rodzi się moje pytanie wiem że można łowić na samą kartę bez płacenia PZW składek lecz nie mogę się dopatrzeć dokładnie gdzie można w Wrocławiu takie tereny znaleźć jedyne co zauważyłem to fakt że wschodnia część odry nie jest oznaczona na mapie jako PZW. Prosiłbym o naprostowanie tematu w miarę możliwości, zamierzam rekreacyjnie łowić na spinning nie koniecznie łowiąc kilku kilowe szczupaki itp. chodzi mi bardziej o wyjście i porzucanie blachą. Pozdrawiam Damian i liczę na wyrozumiałość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 20 Czerwca 2014 Share Napisano 20 Czerwca 2014 Opłacaj sobie dniówki przez internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz789 Napisano 1 Lipca 2014 Share Napisano 1 Lipca 2014 Sprawdź czy nie było takiego tematu w ,,Łowiskach ogólnodostępnych ". Jest u nas an forum wielu wędkarzy z okolic jak i samego Wrocławia , napisz popytaj na pewno znają takie miejsca gdzie można łowić na samą ,,biała kartę". Pozwolę sobie nie zgodzić z użytkownikiem artech: Dniówki zawsze wychodzą drożej niż składka roczna , w Twoim przypadku( 2 w miesiącu ) w zalezności od wieku wychodzi to 15-30zł za dzień przelicz sobie to a wyjdzie zdecydowanie więcej niż składka roczna. Ja zawsze jeżdżąc na Mazury itd. pomimo ,że byłem tam tylko 2 tygodnie wykupywałem składki roczne bo z finansowego punktu widzenie wychodziło to taniej , nie mówiąc ,że zawsze był argument aby tam wrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shrek Napisano 2 Grudnia 2014 Share Napisano 2 Grudnia 2014 Te składki są rzeczywiście spore. NIe zawsze człowiek wie czy pojedzie i nie pobawi się - ot, tak dla samego posiedzenia nad wodą - z dala od bab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi