bogus-db Napisano 19 Czerwca 2014 Napisano 19 Czerwca 2014 Witam, po wielkiej przerwie bo aż 7 letniej od ostatniego uiszczenia wpłaty w PZW nabrałem czasu i ochoty na pomoczenie kija. Szybko została ona stłumiona gdy zobaczyłem że muszę wpłacić 199zł a łowić mógłbym około 2 razy w miesiącu. Jak widać jest to dla mnie mało opłacalne gdyż częściej mógłbym łowić u Ojca na stawie jak jadę w odwiedziny. Tu rodzi się moje pytanie wiem że można łowić na samą kartę bez płacenia PZW składek lecz nie mogę się dopatrzeć dokładnie gdzie można w Wrocławiu takie tereny znaleźć jedyne co zauważyłem to fakt że wschodnia część odry nie jest oznaczona na mapie jako PZW. Prosiłbym o naprostowanie tematu w miarę możliwości, zamierzam rekreacyjnie łowić na spinning nie koniecznie łowiąc kilku kilowe szczupaki itp. chodzi mi bardziej o wyjście i porzucanie blachą. Pozdrawiam Damian i liczę na wyrozumiałość. Cytuj
Łukasz789 Napisano 1 Lipca 2014 Napisano 1 Lipca 2014 Sprawdź czy nie było takiego tematu w ,,Łowiskach ogólnodostępnych ". Jest u nas an forum wielu wędkarzy z okolic jak i samego Wrocławia , napisz popytaj na pewno znają takie miejsca gdzie można łowić na samą ,,biała kartę". Pozwolę sobie nie zgodzić z użytkownikiem artech: Dniówki zawsze wychodzą drożej niż składka roczna , w Twoim przypadku( 2 w miesiącu ) w zalezności od wieku wychodzi to 15-30zł za dzień przelicz sobie to a wyjdzie zdecydowanie więcej niż składka roczna. Ja zawsze jeżdżąc na Mazury itd. pomimo ,że byłem tam tylko 2 tygodnie wykupywałem składki roczne bo z finansowego punktu widzenie wychodziło to taniej , nie mówiąc ,że zawsze był argument aby tam wrócić. Cytuj
Shrek Napisano 2 Grudnia 2014 Napisano 2 Grudnia 2014 Te składki są rzeczywiście spore. NIe zawsze człowiek wie czy pojedzie i nie pobawi się - ot, tak dla samego posiedzenia nad wodą - z dala od bab Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi