Brzoza Napisano 24 Czerwca 2014 Napisano 24 Czerwca 2014 Witam chciałbym kupić jakieś karpiówki do 400zł. Chce nimi łowić różne rybki mniejsze jak i większe. Znalazłem taki zestaw na allegro: - 2 x wędka KONGER CARBOMAXX CARP 330/3 - 2 x kołowrotek KONGER MEDALIST TEAM CARP 360 - 2 X sygnalizator elektroniczny KONGER - stojak ROD POD DOUBLE KONGER na dwie wędki -żyłka PRO CARP 600 m - GRATIS -czapka KONGER z latarką led - GRATIS myślicie że się nada? Cytuj
zwykly_michal Napisano 24 Czerwca 2014 Napisano 24 Czerwca 2014 Na dobry początek zainwestuj w jedna wędke i kołowrotek. W zupełności wystarczy żeby zdobyć doświadczenie nad wodą, poza tym ilość wędek nie przekłada się na ilość łowionych ryb. Cytuj
Brzoza Napisano 24 Czerwca 2014 Autor Napisano 24 Czerwca 2014 Tzn ja już trochę łowię tylko mam stary sprzęt i chcę kupić coś nowego. Nie potrzebuje jakiegoś super sprzętu tylko takiego który będzie dobrze współpracował. Dlatego pytam czy takie zestawy są coś warte Cytuj
Brzoza Napisano 24 Czerwca 2014 Autor Napisano 24 Czerwca 2014 A co byście powiedzieli o tej wędce i kołowrotku? Ma ktoś jakieś doświadczenie z nimi? Wędka KONGER Carbomaxx Carp 360/3/100g Kołowrtek KONGER CARBOMAXX IRON CARP 640 Cytuj
placenty Napisano 25 Czerwca 2014 Napisano 25 Czerwca 2014 Carbomaxy niczym nie różnią się od starego sprzętu Cytuj
Spławik91 Napisano 27 Czerwca 2014 Napisano 27 Czerwca 2014 Carbomax to tylko kolejna powtarzająca się marka, nic nowego. Można kupić ale nie spodziewaj się jakiejś cudownej jakości Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi