boczek2444 Napisano 25 Czerwca 2014 Share Napisano 25 Czerwca 2014 Witam dopiero co wróciłem z rasów. Mam pytanie. Posiadam 2 wędki na Ocean tyle że krótkie (można powiedzieć że spinningowe) do tego plecionki na kołowrotkach. Ale do Rzeczy, można założyć stalkę do połowu Suma czy lepiej nie ? będę łowił na rasuwki, i idę na nockę, mieszkam w Lubuskim gdzie płynie Warta, jest tam dużo koryt rzucać przynętę w duł koryta czy przy brzegu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kochan Napisano 25 Czerwca 2014 Share Napisano 25 Czerwca 2014 sumiarzem nie jestem, ale kilka sztuk udało mi się złowić na Warcie i Odrze. Z tego co wszędzie się pisze i sam stosuję, to suma szukać raczej w głębokich dołach. Ja osobiście nie zakładał bym stalki, ale czy będzie ona przeszkadzała jak założysz? Nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterkatus Napisano 29 Lipca 2014 Share Napisano 29 Lipca 2014 ze stalką możesz łapać ale ja bym raczej na rybkę lub na wątróbkę lowil aniżeli na rosówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szopeniasty Napisano 8 Sierpnia 2014 Share Napisano 8 Sierpnia 2014 Cześć Będac w temacie, wychodzę na suma już od tygodnia, wątróbka nie przynosi efektów a robale są obgryzane przez jakąś drobnicę. Co moglibyście poradzić? Czy po prostu "co Pan zrobisz Panie Ferdku jak Pan nic nie zrobisz" i czekać aż się duży zahaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi