mpruszek Napisano 29 Czerwca 2014 Share Napisano 29 Czerwca 2014 Witam Panowie jestem w szoku. Nie wierzyłem własnym oczom, jak drugi raz w ciągu dwóch miesięcy miałem kontrole straży rybackiej. Brawo Nawet łodzią pływają i kontrolują wędkujących z łodzi. Ciekawe tylko czy im benzyny wystarczy do jesieni, kiedy znowu będzie rzeź sandaczy koło PKP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maydan Napisano 29 Czerwca 2014 Share Napisano 29 Czerwca 2014 Ja w piatek mialem kontrole na wodach SUM przez policje z lodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharkoo Napisano 30 Czerwca 2014 Share Napisano 30 Czerwca 2014 no coś się kręci w tym temacie. Ja któregoś dnia miałem dwie kontrole w jednym dniu. Raz policja a raz SSR. Byłem pozytywnie zaskoczony bo nie pamiętam kiedy wcześniej miałem kontrolę a tu dwie w ciągu jednego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konfucjusz Napisano 30 Czerwca 2014 Share Napisano 30 Czerwca 2014 Chłopaki trzepią aż miło na 10 wypraw w rejonie 001 miałem jakieś 6 kontroli (kanał zielony, parnica, cegielinka, most cłowy) policja, sr albo mieszane patrole z wody i lądu - prawdziwa ofensywa, jeszcze trochę a helikopterami zaczną latać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kafarszczak Napisano 30 Czerwca 2014 Share Napisano 30 Czerwca 2014 Witam,wczoraj byłem w szczecinie na kluczu i też policja pływała pontonem i kontrolowali lowiacych na łodziach wędkarzy, tak wiec widzę ze każdy z was w różnych miejscach zauważa ze wzrosły kontrole na wodach z czego wszyscy się cieszymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arclight1989 Napisano 30 Czerwca 2014 Share Napisano 30 Czerwca 2014 Kontrolowali tylko papiery wędkarskie czy na lodź też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kafarszczak Napisano 30 Czerwca 2014 Share Napisano 30 Czerwca 2014 nie wiem, stałem, na brzegu z daleka widziałem tylko ze podpływali do łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mpruszek Napisano 30 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2014 Straż rybacka chciała tylko dokumenty wędkarskie. Natomiast jak policja mnie kontrolowała na początku maja to chciała dokumenty na łódkę i na wędkowanie (pierwszy raz się z tym spotkałem, bo zawsze chcieli tylko na łódkę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi