tomek1 Napisano 14 Listopada 2006 Autor Share Napisano 14 Listopada 2006 No właśnie - trawiłeś w samo sedno. Niech każdy kto chce zamówi sobie kubek, koszulkę, nalepkę czy co tam jeszcze chce - i potem na forum powklejamy zdjęcia kto co sobie sprawił. Tylko wiesz na czym polega identyfikacja z grupą? Siedzę sobie w Goczałkowicach i piję kawę i myślę "O taki sam kubek ma Tomaszek w Warszawie, Maniek we Wrocławiu i Keri na przeciwnym końcu Polski" itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 14 Listopada 2006 Share Napisano 14 Listopada 2006 Tylko wiesz na czym polega identyfikacja z grupą? Siedzę sobie w Goczałkowicach i piję kawę i myślę "O taki sam kubek ma Tomaszek w Warszawie, Maniek we Wrocławiu i Keri na przeciwnym końcu Polski" I o to właśnie chodzi. tomek1, całkowicie popieram twoje słowa ale chyba trzeba będzie poczekać. A teraz piję kawę z kubka z innym logo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 14 Listopada 2006 Autor Share Napisano 14 Listopada 2006 ale chyba trzeba będzie poczekać Nie naciskam, jak napisałem na samym początku to tylko pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 14 Listopada 2006 Share Napisano 14 Listopada 2006 Tylko wiesz na czym polega identyfikacja z grupą?Logo haczyka przecież będzie to samo wszędzie, a pomysłów 100. Np. ja piję harbatę z bardzo dużego kubka - kto inny kawę ze znacznie mniejszego, dzięki mojemu podejściu można dostosować gadżet do swoich potrzeb a przy okazji dodać coś do siebie, każdy inaczej - ja nie widzę nic złego w różnorodności - pewnie dlatego nie lubię masówy No i nie trzeba czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 14 Listopada 2006 Share Napisano 14 Listopada 2006 Nie naciskam, jak napisałem na samym początku to tylko pomysł Dobry pomysł, jak tomik wyklaruje pomysł tego klubu czy coś tam to temat przyciśniemy mocniej.Logo haczyka przecież będzie to samo wszędzie, a pomysłów 100 To jednak nie to samo, powiedzmy że zamówię se kubek z logo np. Salmo Club i tyle ale nie mam prawa identyfikować się ze społecznością Salmo. Tak też powinno być z haczykiem: Żadnych podrobek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swi_r Napisano 31 Października 2011 Share Napisano 31 Października 2011 Może tak byśmy odnowili temat kalendarzy na rok 2012? Tak jak pisał kolega wyżej. Fajnie byłoby mieć kalendarz ze zdjęciami zrobionymi przez użytkowników i logiem haczyka Może ktoś potrafi w jakimś programie zrobić fajny kalendarz? Wtedy każdy mógłby sobie wydrukować na dobrym papierze w formacie A4, spiąć i przekładać kartki co miesiąc Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 3 Listopada 2011 Share Napisano 3 Listopada 2011 Nie będę ukrywał, że nie mam na taki pomysł obecnie czasu. Niemniej gdyby ktoś chciał ten temat pociągnąć to proszę bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 3 Listopada 2011 Share Napisano 3 Listopada 2011 Trzeba by było ogłosić konkurs naprzykład fotka na styczeń i klika zgłoszeń i wybieramy najlepsze i tak kazdy miesiac i złoży nam się fotek na cały kalendarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi