kafarszczak Napisano 3 Lipca 2014 Share Napisano 3 Lipca 2014 Przeglądając internet natknąłem sie na stronke na której jest wgląd z kamery która jest zainstalowana w wodzie,możemy pooglądać sobie rybki, miejscówka jest nęcona 2x dziennie zajrzyjcie i oceńcie sami znalazłem również profil na Fb odnośnie tej stronki gdzie sa fajne filmy żerujących linów i nie tylko. Link Do Stronki z Kamerką http://rybynazywo.pl/ Oraz https://www.facebook.com/pages/Ryby-na-%C5%BCywo/274960852674985?fref=ts Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fishrun Napisano 23 Lipca 2014 Share Napisano 23 Lipca 2014 Kurcze, super sprawa. Można sobie pooglądać, żeby się odstresować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinva Napisano 31 Lipca 2014 Share Napisano 31 Lipca 2014 Właśnie szukałem tej kamerki, ostatnio na TVP Info mówili o tym, przekopałem w necie i nie znalazłem. Super sprawa, ktoś wie gdzie jest ta kamerka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merkusz Napisano 1 Sierpnia 2014 Share Napisano 1 Sierpnia 2014 Naprawdę fajny pomysł . Musi byc czyste jezioro bo na głębokości 3m jest zainstalowana kamerka. Ciekaw jestem czy w zimie będzie przekazywała obraz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 2 Sierpnia 2014 Share Napisano 2 Sierpnia 2014 Myślę że to jest raczej akwarium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kafarszczak Napisano 2 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2014 w jednym z mazurskich jezior jest ta kamerka,tam jest też forum odnosnie tego tematu ryb na zywo mozna poczytac sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kafarszczak Napisano 2 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2014 Myślę że to jest raczej akwarium haha oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 3 Sierpnia 2014 Share Napisano 3 Sierpnia 2014 Myślę że to jest raczej akwarium We wiadomościach w TV był krótki reportaż na temat tego pomysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi