Pride Napisano 10 Lipca 2014 Share Napisano 10 Lipca 2014 Witam, mam do zaoferowania dwa woblery DORADO 9cm. Były uszkodzone (wyłamany ster), przywróciłem je do życia. Zaszpachlowałem stare rany zabezpieczyłem lakierem (hartzlack) + 2 warstwy lakieru do paznokci. Woblery nabrały fajnej nowej pracy, chodzą dość płytko, zachęcam. Cena to jedyne 25zł z przesyłką po mojej stronie, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michcio Napisano 10 Lipca 2014 Share Napisano 10 Lipca 2014 masz może takie, ale 5cm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pride Napisano 10 Lipca 2014 Autor Share Napisano 10 Lipca 2014 Przykro mi, ale nie posiadam takowych. To ostanie woblery firmowe jakie posiadam, łowię tylko na własne wyroby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mike_Mil Napisano 27 Lipca 2014 Share Napisano 27 Lipca 2014 lakier do znakci jest do .....paznokci......a nie do wobków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pride Napisano 12 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2014 Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi