Andrew64 Napisano 25 Lipca 2014 Share Napisano 25 Lipca 2014 Witam koledzy, Ostatni raz wędkowałem nad morzem w miejscowości Rowy. Miałem niezłe wyniki. W sierpniu będę w Dziwnowie przez 2 tyg i chciałbym zasięgnąć informacji gdzie można złowić coś konkretnego oprócz fląder i jazgarzy wielkości paczki zapałek. Czy jest szansa złapania ryby z plaży? Serdeczne dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 25 Lipca 2014 Share Napisano 25 Lipca 2014 W Dziwnowie zatoka jest ciekawszym miejscem byłem w ubiegłym roku i brały leszcze ładne płocie i okonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew64 Napisano 26 Lipca 2014 Autor Share Napisano 26 Lipca 2014 serdeczne dzieki za informacje. czy mozesz napisać coś więcej o miejscu i zdobyczach. jakiego sprzętu i przynet uzywałeś fajnoie jest poczytać idowiedzieć sie czegoś nowego. z góry sercznie dziekuje. A plaża to porażka w tym rejonie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 28 Lipca 2014 Share Napisano 28 Lipca 2014 Na plaży nikt nie łowił. Bardzo dużo wędkarzy było na betonach przed samym ujściem rzeki do morza. Przynęty standardowe biały i czerwony robak ,kukurydza. Kij feeder oraz teleskop do 30gr na spławik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi