Arrow Napisano 25 Lipca 2014 Share Napisano 25 Lipca 2014 W moim rejonie mało popularne, lecz ostatnie tygodnie pokazują, że zainteresowanie nimi bardzo wzrosło(relacja sprzedawcy_). W sumie do tematu zanęt podchodzę ostrożnie, bo mam świadomość ile faktycznych czynników ma wpływ na brania. Jednak skuszony przez pana w sklepie nabyłem kilka opakować w celu organoleptycznego przebadania. Po wstępnych oględzinach wysuwa się fakt, że to bardzo dobre jakościowo mieszanki. A dlaczego? A dlatego, że bazy jak i dodatki pod logiem Robinsona są z Belgii. Może jaśniej napiszę, że Robinson bazuje na komponentach zanęt M.V.D.E czyli jednych z bardzo dobrych na naszym Polskim rynku. W terenie, różnie to bywa ale o kiju nigdy nie wróciłem także coś w nich jest. Jestem ciekawy waszych opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterkatus Napisano 30 Lipca 2014 Share Napisano 30 Lipca 2014 też je lubię i stosuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolek Napisano 31 Lipca 2014 Share Napisano 31 Lipca 2014 Bardzo dobre zanęty, szczególnie leszczowe są skuteczne na moich wodach. Większość spotykanych wędkarzy nad moimi wodami stosuje zanęty Robinsona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielan Napisano 18 Stycznia 2015 Share Napisano 18 Stycznia 2015 Zanęty te są produkowane w Belgii w fabryce MVDE. Korzystałem z nich kilka razy. Odpowiednie dopracowane są skuteczne. Plus za dobrą jakość. Reszta to już kwestia umiejętności przygotowania mieszanki. Nawet z najlepszą zanętą słaby wędkarz nic nie zdziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Freshman Napisano 18 Października 2015 Share Napisano 18 Października 2015 Mieszanka River doprowadza do szału ryby w mojej rzece. Reszty nie znam ale sądząc po tym, że są z fabryki Marcela muszą być znakomite. Ale wiadomo, że niedoświadczonemu wędkarzowi to i złota zanęta nie pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 19 Października 2015 Share Napisano 19 Października 2015 Mieszanka River doprowadza do szału ryby w mojej rzece. Na zawodach czy rekreacyjnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Freshman Napisano 20 Października 2015 Share Napisano 20 Października 2015 Mieszanka River doprowadza do szału ryby w mojej rzece. Na zawodach czy rekreacyjnie? Rekreacyjnie, wiosną na płocie i obecnie jesienią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi