Arrow Napisano 25 Lipca 2014 Share Napisano 25 Lipca 2014 Witam mam zamiar kupić sztyce do podbieraka ale jest tyle tego towaru na rynku że ciężko się zdecydować może ktoś z kolegów mógłby coś polecić podpowiedzieć co warto kupić dodam że chodzi o nasadową sztyce, widziałem w akcji sztyce VDE jest mocna, sztywna i z tego co mi podpowiadał kolega bardzo wytrzymała. Jednak odstrasza mnie trochę cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŁYSY Napisano 28 Lipca 2014 Share Napisano 28 Lipca 2014 Cena ceną, ale sztyca jest naprawdę ok. Jeśli nie chcesz aż tyle inwestować, to popatrz na Milo Tycoon. To nie ta klasa, ale sztyca naprawdę niezła, i w dobrej cenie. Z jeszcze tańszych, ale też przyzwoitych zaproponowałbym sztycę firmy Winner. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolek Napisano 31 Lipca 2014 Share Napisano 31 Lipca 2014 To będą Twoje najlepiej zainwestowane pieniądze. Sztyca jest rewelacyjna pod każdym względem. Na Twoim miejscu nie zastanawiałbym się tylko brał sztycę VDE. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielan Napisano 27 Sierpnia 2014 Share Napisano 27 Sierpnia 2014 Sztyca o którą pytasz to porządny produkt. Cena jest adekwatna do jakości jaką prezentuje. Bardzo wytrzymała, kamieniste brzegi nie są dla niej straszne. To co sobie cenię to sztywność, nie leje się, nie jest bananowata. A najważniejsze jest lekka i operowanie jedną ręką nie sprawi problemu nawet młodym zawodnikom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arrow Napisano 29 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2014 Kupiłem w końcu tę sztycę i jestem mega zadowolony. Mocna, sztywna i lekka. Nie żałuję wydanych na nią pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hoffman Napisano 15 Lutego 2015 Share Napisano 15 Lutego 2015 Sztyca bardzo dobra w dobrej cenie. Dodatkowy gwint na długości 2,85 i mamy niezły karpiowy podbierak. Zastanawiałem się nad milo tycoon ale była cięższa i mniej sztywna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi