Johnny Bravo Napisano 27 Lipca 2014 Napisano 27 Lipca 2014 Witam kolegów... Jak w temacie mam pytanie dotyczące wyboru odpowiedniego feedera na rzeki i jeziora... w sumie wybrałem takie zestawy: 1). Mikado Trython 360 cw 100 + kołowrotek Okuma Silvara Pro BAITFEEDER SVPB30 czy możę: 2). Robinson Carbomix Feeder Expert 360 40-120g + Robinson Free Runner 406 ( może 306 ?-lecz chyba 406 większa lepsza?) ew: 3). Robinson Dynacore Feeder 360 , 50-150 + Robinson Free Runner 406 Prosiłbym o opinie dotyczącą tylko tych trzech zestawów, ponieważ potrzebuje zestawy na początek i nie chcę inwestować nie wiadomo ile pozdrawiam i zapraszam do dyskusji Cytuj
Ras al Ghul Napisano 28 Lipca 2014 Napisano 28 Lipca 2014 Pierwszy zestaw odpada bo cw do 100 na rzekę to mało. Carbomix Feeder i Dyna Core Feeder to podobne kije więc tu powinieneś się raczej cw sugerować. Prócz Free Runnera który jest dobrym kołowrotkiem polecam zwrócić uwagę na kolowrotek Feeder RD Robinson który jest niewiele droższy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi