Jajnik Napisano 13 Sierpnia 2014 Napisano 13 Sierpnia 2014 Witam, W tym sezonie postanowiłem wspierać polskich producentów i rękodzielników dlatego moim "gumowym" pudełku przynęt spiningowych przeważają gumy Dragon V-Lures. Mi udało się złowić na większęj nizinnej rzece szczupaka 76cm na Lunatic'a 10cm: Kolejny wypad i zawiesił się ok 30cm szczupaczek na Reno Killer'a 8,5cm: Niestety nie łowię zbyt często dlatego chciałbym poznać Waszą opinię i łowność na temat przynęt z tej serii. Cytuj
venom92 Napisano 18 Sierpnia 2014 Napisano 18 Sierpnia 2014 Ja miałem tylko kilka sztuk i złowiłem na nie tylko 1 okonka więc nie jestem do nich przekonany,dużo bardziej cenię kopyta Relaxa też Polska firma Cytuj
Jajnik Napisano 19 Sierpnia 2014 Autor Napisano 19 Sierpnia 2014 Widzę małe zainteresowanie tematem :/ Dodam, że w ten weekend znów wybrałem się na Narew i tym razem na w/w Lunatic'a udało się zawiesić szczupaka i sandacza w przedziale 30-35cm i na seledynowego Phantom'a kolejny sandacz 30-35cm. Małe bo małe, ale mimo wszystko cieszą. Cytuj
Marcin_P Napisano 19 Sierpnia 2014 Napisano 19 Sierpnia 2014 Małe zainteresowanie bo małe. Ale może skoro masz te przynęty to zamiast siedzieć przy kompie i pytać czy one "łowią" to pójdziesz, porzucasz i sam coś nam powiesz. Ja używam ich od dawna i jak dla mnie same nie łowią... W jednej wodzie pasują w innej nie, w jednej ryba za rybą w innej nawet nie zaglądam do nich. Przynęta to nie wszystko. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi