Jajnik Napisano 13 Sierpnia 2014 Share Napisano 13 Sierpnia 2014 Witam, W tym sezonie postanowiłem wspierać polskich producentów i rękodzielników dlatego moim "gumowym" pudełku przynęt spiningowych przeważają gumy Dragon V-Lures. Mi udało się złowić na większęj nizinnej rzece szczupaka 76cm na Lunatic'a 10cm: Kolejny wypad i zawiesił się ok 30cm szczupaczek na Reno Killer'a 8,5cm: Niestety nie łowię zbyt często dlatego chciałbym poznać Waszą opinię i łowność na temat przynęt z tej serii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom92 Napisano 18 Sierpnia 2014 Share Napisano 18 Sierpnia 2014 Ja miałem tylko kilka sztuk i złowiłem na nie tylko 1 okonka więc nie jestem do nich przekonany,dużo bardziej cenię kopyta Relaxa też Polska firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jajnik Napisano 19 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2014 Widzę małe zainteresowanie tematem :/ Dodam, że w ten weekend znów wybrałem się na Narew i tym razem na w/w Lunatic'a udało się zawiesić szczupaka i sandacza w przedziale 30-35cm i na seledynowego Phantom'a kolejny sandacz 30-35cm. Małe bo małe, ale mimo wszystko cieszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P Napisano 19 Sierpnia 2014 Share Napisano 19 Sierpnia 2014 Małe zainteresowanie bo małe. Ale może skoro masz te przynęty to zamiast siedzieć przy kompie i pytać czy one "łowią" to pójdziesz, porzucasz i sam coś nam powiesz. Ja używam ich od dawna i jak dla mnie same nie łowią... W jednej wodzie pasują w innej nie, w jednej ryba za rybą w innej nawet nie zaglądam do nich. Przynęta to nie wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi