arclight1989 Napisano 24 Sierpnia 2014 Napisano 24 Sierpnia 2014 Mam małe pytanie odnosnie Echosondy Lowrance Elite 5 Hdi. Nabyłem ją w dniu wczorajszym. Po podłączeniu w warunkach domowych i chodzeniu po menu niestety nie znalazłem strony z obrazowaniem DownScan Imaging mimo ze echosonda wyposazona w nia jest. Stąd moje pytanie. Czy ta funkcja jest dostepna dopiero w momencie wlozenia przetwornika do wody? Czy na jakiej zasadzie to działa? Cytuj
daniello2010 Napisano 24 Sierpnia 2014 Napisano 24 Sierpnia 2014 Kolego masz tamtaki przycisk Pages(takie jakby 2 kartki nalozone na siebie)i tym guzikiem przelaczasz miedzy wyborem obrazowania i potwierdzasz enter:) Cytuj
arclight1989 Napisano 24 Sierpnia 2014 Autor Napisano 24 Sierpnia 2014 To to akurat wiem. Jednak gdy wybieram odpowiadnia strone nie pokazuja mi sie zadne zwiazane z DownScanningiem. Zamiast ośmiu mam cztery strony. Stąd moje pytanie. Czy aby pokazały się strony zwiazane z DownScanningiem musze wsadzić przetwornik do wody, czy włacza sie to jakos inaczej? Cytuj
daniello2010 Napisano 24 Sierpnia 2014 Napisano 24 Sierpnia 2014 Nie no ja mam elite 4xHDI i normalnie przelaczam tak jak napisalem w zaleznosci czy chce miec obraz podzielony by pokazywalo 2 systemu obrazowania lub wybrac jeden z nich...I nietrzeba miec przetwornika w wodzie wystraczy wlaczyc symulacje i zmieniac system obrazowania jak opisalem Cytuj
arclight1989 Napisano 25 Sierpnia 2014 Autor Napisano 25 Sierpnia 2014 No dobrze w dowodzie dosylam zdjecie echo z dostepnymi stronami. Dalej nie umiem tego uruchomić Cytuj
arclight1989 Napisano 25 Sierpnia 2014 Autor Napisano 25 Sierpnia 2014 Dobra juz ogarnalem:) po prostu byl zainstalowany nieodpowiedni przetwornik bez przejscia HDI Teraz wszystko gra. Ale jeszce jedno pytanie. Co zrobić aby mieć wgrane w urzadzeniu mape Polski? Trzeba zakupic jakis specjalny pakiet czy jak to wyglada? Cytuj
daniello2010 Napisano 25 Sierpnia 2014 Napisano 25 Sierpnia 2014 No z tym juz ci nie pomoge:)Niemam z GPS:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi