arclight1989 Napisano 24 Sierpnia 2014 Share Napisano 24 Sierpnia 2014 Mam małe pytanie odnosnie Echosondy Lowrance Elite 5 Hdi. Nabyłem ją w dniu wczorajszym. Po podłączeniu w warunkach domowych i chodzeniu po menu niestety nie znalazłem strony z obrazowaniem DownScan Imaging mimo ze echosonda wyposazona w nia jest. Stąd moje pytanie. Czy ta funkcja jest dostepna dopiero w momencie wlozenia przetwornika do wody? Czy na jakiej zasadzie to działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 24 Sierpnia 2014 Share Napisano 24 Sierpnia 2014 Kolego masz tamtaki przycisk Pages(takie jakby 2 kartki nalozone na siebie)i tym guzikiem przelaczasz miedzy wyborem obrazowania i potwierdzasz enter:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arclight1989 Napisano 24 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2014 To to akurat wiem. Jednak gdy wybieram odpowiadnia strone nie pokazuja mi sie zadne zwiazane z DownScanningiem. Zamiast ośmiu mam cztery strony. Stąd moje pytanie. Czy aby pokazały się strony zwiazane z DownScanningiem musze wsadzić przetwornik do wody, czy włacza sie to jakos inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 24 Sierpnia 2014 Share Napisano 24 Sierpnia 2014 Nie no ja mam elite 4xHDI i normalnie przelaczam tak jak napisalem w zaleznosci czy chce miec obraz podzielony by pokazywalo 2 systemu obrazowania lub wybrac jeden z nich...I nietrzeba miec przetwornika w wodzie wystraczy wlaczyc symulacje i zmieniac system obrazowania jak opisalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arclight1989 Napisano 25 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2014 No dobrze w dowodzie dosylam zdjecie echo z dostepnymi stronami. Dalej nie umiem tego uruchomić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arclight1989 Napisano 25 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2014 Dobra juz ogarnalem:) po prostu byl zainstalowany nieodpowiedni przetwornik bez przejscia HDI Teraz wszystko gra. Ale jeszce jedno pytanie. Co zrobić aby mieć wgrane w urzadzeniu mape Polski? Trzeba zakupic jakis specjalny pakiet czy jak to wyglada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 25 Sierpnia 2014 Share Napisano 25 Sierpnia 2014 No z tym juz ci nie pomoge:)Niemam z GPS:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi