brodzic Napisano 27 Sierpnia 2014 Napisano 27 Sierpnia 2014 Mam na oku piękne jezioro należące do Gospodarstwa Rybackiego Złocieniec. Jeździłem tu na ryby w młodych latach jakieś 20 lat temu. Czy może ktoś wędkuje na tym jeziorze i zechce się podzielić wiedzą na ten temat? Cytuj
mvp1984 Napisano 28 Sierpnia 2014 Napisano 28 Sierpnia 2014 Jeziora, które dzierżawią ci bandyci są puste, szkoda marnować pieniądze i czas... Cytuj
brodzic Napisano 29 Sierpnia 2014 Autor Napisano 29 Sierpnia 2014 Rozmawiałem w sklepie wędkarskim o tym jeziorze i właśnie na nim rybacy odłowów nie robią. Dodam że gość tam wędkuje od zawsze. Cytuj
brodzic Napisano 2 Grudnia 2014 Autor Napisano 2 Grudnia 2014 byłem jakoś we wrześniu ojciec był na grzybach ja na rybach. 2 federy od rana do południa, brała piękna płoć i niewielkie leszczyki do kila. Zabawy było. piekna okolica. może wybiore sie na drapieżnika. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi