brodzic Napisano 27 Sierpnia 2014 Share Napisano 27 Sierpnia 2014 Mam na oku piękne jezioro należące do Gospodarstwa Rybackiego Złocieniec. Jeździłem tu na ryby w młodych latach jakieś 20 lat temu. Czy może ktoś wędkuje na tym jeziorze i zechce się podzielić wiedzą na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mvp1984 Napisano 28 Sierpnia 2014 Share Napisano 28 Sierpnia 2014 Jeziora, które dzierżawią ci bandyci są puste, szkoda marnować pieniądze i czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodzic Napisano 29 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2014 Rozmawiałem w sklepie wędkarskim o tym jeziorze i właśnie na nim rybacy odłowów nie robią. Dodam że gość tam wędkuje od zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodzic Napisano 2 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2014 byłem jakoś we wrześniu ojciec był na grzybach ja na rybach. 2 federy od rana do południa, brała piękna płoć i niewielkie leszczyki do kila. Zabawy było. piekna okolica. może wybiore sie na drapieżnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi