pawciobra Napisano 28 Sierpnia 2014 Napisano 28 Sierpnia 2014 Czołem forumowicze, Poszukuję sklepów z ciekawymi i szerokimi ofertami spławików typu STICK. Jeśli znacie takowy sklep internetowy, to bym bardzo was prosił o podawanie linków pod moim postem. Dzięki i pozdro. Cytuj
ŁYSY Napisano 7 Września 2014 Napisano 7 Września 2014 Jak pamiętam to w Leszczu masz sticki Cralusso. Cytuj
pawciobra Napisano 15 Września 2014 Autor Napisano 15 Września 2014 zwykly_michal, Na ebayu wiem, że są ale nie uśmiecha mi się tam kupować ze względu na koszty :s ŁYSY, Na leszczu nie widziałem, żadnych typowych sticków :/ Cytuj
zwykly_michal Napisano 17 Września 2014 Napisano 17 Września 2014 Jak wysokie koszty wysyłki jesteś w stanie ponieść? Sam sprzedaje na Ebay i mam spławiki Cralusso, min Demon i Lucyfer. Z tego co wiem to są spławiki typu stick. Jeśli jesteś zainteresowany napisz do mnie i poszukamy zadowalającego rozwiązania Cytuj
pawciobra Napisano 17 Września 2014 Autor Napisano 17 Września 2014 Chodzi mi o coś takiego; http://www.ebay.com/itm/Drennan-Stick-Floats-All-Sizes-Available-/300762708667?pt=UK_SportingGoods_FishingAcces_RL&var=&hash=item4606dababb Cytuj
KrzyObr Napisano 8 Października 2014 Napisano 8 Października 2014 Siema. Ja kupowałem dwa dni temu sprzęt na matchpro.pl. tam masz sticki Drennana i inne fajne spławiki w korzystnych cenach. Moja paczka przyszła bardzo dobrze zapakowana. Cytuj
pawciobra Napisano 29 Grudnia 2014 Autor Napisano 29 Grudnia 2014 Sticki od drennana może wyglądają ładnie ale w praktyce już nie koniecznie są fajne, ze względu na dziwną gramaturę...na jednym jest opisane 2,5g. a po nałożeniu 2g. spławik idzie na dno... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi