pawciobra Napisano 28 Sierpnia 2014 Share Napisano 28 Sierpnia 2014 Czołem forumowicze, Poszukuję sklepów z ciekawymi i szerokimi ofertami spławików typu STICK. Jeśli znacie takowy sklep internetowy, to bym bardzo was prosił o podawanie linków pod moim postem. Dzięki i pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwykly_michal Napisano 7 Września 2014 Share Napisano 7 Września 2014 Najlepszy będzie ebay.co.uk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŁYSY Napisano 7 Września 2014 Share Napisano 7 Września 2014 Jak pamiętam to w Leszczu masz sticki Cralusso. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 15 Września 2014 Autor Share Napisano 15 Września 2014 zwykly_michal, Na ebayu wiem, że są ale nie uśmiecha mi się tam kupować ze względu na koszty :s ŁYSY, Na leszczu nie widziałem, żadnych typowych sticków :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwykly_michal Napisano 17 Września 2014 Share Napisano 17 Września 2014 Jak wysokie koszty wysyłki jesteś w stanie ponieść? Sam sprzedaje na Ebay i mam spławiki Cralusso, min Demon i Lucyfer. Z tego co wiem to są spławiki typu stick. Jeśli jesteś zainteresowany napisz do mnie i poszukamy zadowalającego rozwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 17 Września 2014 Autor Share Napisano 17 Września 2014 Chodzi mi o coś takiego; http://www.ebay.com/itm/Drennan-Stick-Floats-All-Sizes-Available-/300762708667?pt=UK_SportingGoods_FishingAcces_RL&var=&hash=item4606dababb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzyObr Napisano 8 Października 2014 Share Napisano 8 Października 2014 Siema. Ja kupowałem dwa dni temu sprzęt na matchpro.pl. tam masz sticki Drennana i inne fajne spławiki w korzystnych cenach. Moja paczka przyszła bardzo dobrze zapakowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 29 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2014 Sticki od drennana może wyglądają ładnie ale w praktyce już nie koniecznie są fajne, ze względu na dziwną gramaturę...na jednym jest opisane 2,5g. a po nałożeniu 2g. spławik idzie na dno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi