Skocz do zawartości
tokarex pontony

Naprawa tyczki browninga

limak30

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

mam pytanko czy wie ktoś jak naprawić zduszony jeden segmenty tyczki własnym sposobem lub gdzie by można było naprawić lub kto wie kto takie wędki naprawia

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

A który segmęt? .Ale mimo wszystko radze próbować w serwisie ,tyczki mają ścianki cięnkościenne ,a najlepiej to wymienić.

Napisano

próbowałem znaleść jakiś serwis ale niee moglem a gościu ze sklepu jak ją wziął żeby coś dopasować to nic niee znalazl

Napisano

No kolego nie o takim serwisie myślałem ,powinieneś poszukać na necie dystrybutora browninga i u niego zasięgnąć info o serwisie firmowym ,bo obawiam się że "nasze" serwisy ci nie pomogą .Z tego co się oriętuje to dystrybutorem browninga na europe jest firma Zebko i tam znajdziesz odpowiedz na swoje pytania .Atu masz link cobyś nie błądził TU

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.