daniello2010 Napisano 4 Września 2014 Share Napisano 4 Września 2014 Witam w związku iż kupiłem ponton kolibri i echosonde lowrance czas na wędzisko do połowu metnookich:)A wiec szukam kija do połowu z w/w pontonu na sandacza,łowil bede glownie w Odrze,główki jakimi chce rzucac to max 30g...Budzet jaki posiadam to 500zl...Zastanawialem sie na jakims Fenwickiem HMX lub Dragon guide select poprawiony model...Moze ktos wedkuje w/w wedziskami i moze mi cos polecic??A moze macie jakies inne propozycje??Ciekawie wyglada guide select moze ktos poleci konkretny model?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apsik35 Napisano 27 Września 2014 Share Napisano 27 Września 2014 Jeśli chcesz kij z którego będziesz bardzo zadowolony i nie będziesz myślał o zmienianiu go na inny, to zainwestuj w MHX'a (używki kupisz spokojnie za ten budżet). Tak z grubsza do takiej gramatury - jeśli podbijasz gumy z ręki polecam MB843-2MHX, jeśli łowisz "z kołowrotka" to P844-2MHX. Będziesz zaskoczony czułością tych blanków, bez porównania z GuideSelectami czy innym chrustem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 27 Września 2014 Autor Share Napisano 27 Września 2014 Kupiłem Fenwick HMX-S702M-XF.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi