tomek12341 Napisano 26 Września 2014 Share Napisano 26 Września 2014 Witam Mam pytanie. Czy są jakieś dodatkowe opłaty za zezwolenie na łowienie spiningowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielan Napisano 29 Września 2014 Share Napisano 29 Września 2014 Wróżby i przepowiednie nie w tym dziale. Posiadasz kartę wędkarską? Zezwolenie na wędkowanie? Jeśli tak to wszystko tam powinno się znajdować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmiasko Napisano 29 Września 2014 Share Napisano 29 Września 2014 Nie, obecnie jest jedna opłata za wędkarstwo na wodach śródlądowych (ew. wodach górskich). Kiedyś metoda spinningowa wymagała dodatkowej opłaty (z tego co pamiętam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Labiel Napisano 4 Listopada 2014 Share Napisano 4 Listopada 2014 Swoją drogą, opłaty są odrealnione. Mam wykupione pozwolenie na wody PZW Konin, teraz mieszkam w Poznaniu ale tu raczej nie wędkuje. W sezonie jesiennym planowałem że może wyskoczyłbym w Poznaniu na spining nad Wartę ale wykupowanie kolejnego pełnego pozwolenia aby iść 2 może 3 razy nad rzekę jest bez sensu. Pozwolenie dniowe 20 zł, tygodniowe 60 zł. Jakiś absurd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi