Ras al Ghul Napisano 28 Września 2014 Napisano 28 Września 2014 Cześć, Jeżeli macie w swoim arsenale wymienione w tytule woblery to poproszę o opinię. Sezon szczupakowy właśnie sie zaczyna i chciałbym troche wzbogacić swoje pudełko. Cytuj
Arrow Napisano 29 Września 2014 Napisano 29 Września 2014 W mojej wodzie to bardzo skuteczne przynęty na szczupaki. Są to jedne z moich ulubionych, złowiłem na nie swojego największego szczupaka 78cm. Cytuj
bolek Napisano 1 Października 2014 Napisano 1 Października 2014 Kiedyś przechodziłem obok nich obojętnie, w ogóle nie byłem przekonany do woblerów, łowiłem tylko na blachy a czasami na nieduże gumy. Gdyby nie mój znajomy, który jest maniakiem wszelkiego rodzaju woblerów nie zmieniłbym nastawienia. W poprzednim sezonie jak i w tym na wiosnę piękne kosił szczupaczki jak i całkiem ładne 60-70 cm mamuśki własnie na te woblery. Na razie w pudełku mam kilka sztuk w kolorze srebrnym i srebrnym z niebieskawy grzbietem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi