Skocz do zawartości
Dragon

Karpiówka rzutowa - AnacondaPower carp II Undercover ?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam tak jak w temacie myślę nad jakąś fajną karpiówką. Ważne jest dla mnie aby dało się nią konkretnie machnąć. Myślę o którymś z tych dwóch kijów. W grę wchodzą tylko 3 składy 3,9m 3,5lbs. Posiadam Prologica C1 a mój Ojciec Base 3,9m 3lbs więc wiem jak powinien się zachowywać Undercover. Interesuje mnie jednak jakie są właściwości rzutowe tych kijów ? W odniesieniu do Base ? Jak wygląda w nich wielkość przelotek ? Z wyczytanych opinii wiem że mimo wszystko kije zapewniają frajdę przy holu i o to mi też chodzi. Potrzebuje 3,5 lbs dlatego ponieważ w nowym łowisku na które zamierzam chodzić trzeba jednak rzucić te 90-100m z kiełbaską PVA a moim Prologic'em jest to nie wykonalne, już Base Ojca radzi sobie znacznie lepiej. Tak czy inaczej na kij mogę przeznaczyć do 450 zł, o tego prosiłbym o dobranie jakiegoś kręcioła. Myślałem nad Magic Runnerem IV, powinien się sprawdzić chyba. Może być coś innego w podobnych pieniądzach ale, ważne żeby to fajnie działało i miało klasyczny wolny bieg.

Pozdrawiam i dzięki za pomoc ;)

przynęty na klenia   Dragon