KrzyObr Napisano 8 Października 2014 Share Napisano 8 Października 2014 Witam, chciałem dowiedzieć się od Was, Forumowiczów do czego dokładnie służy ten spławik drennana bobber. W internecie jest o nim mało jedynie na angielskich stronach trochę. Z tego co się domyślam ze szczątkowych informacji to łowi się nim jak kulą wodną. Czy tak?? Jak zbudować do niego zestaw? Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Pzdr KrzyObr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boss Napisano 15 Stycznia 2015 Share Napisano 15 Stycznia 2015 Splawiki "Drennan Bobber" - sa to specjalne niewidoczne splawiki do lowienia kleni, pstraga, itp., w plytkich stawach rzekach lub strumieniach..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwykly_michal Napisano 16 Stycznia 2015 Share Napisano 16 Stycznia 2015 Po wpisaniu w google frazy "bobber float rig" znajdziesz schematy zestawów. Widziałem też filmiki instruktażowe na Youtube. Sam zestaw jest mało skomplikowany a metoda polecana głównie do łowienia drapieżników. Jeśli będziesz miał problem z angielskim napisz mi prywatną wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 10 Maja 2015 Share Napisano 10 Maja 2015 Spławiki drennana bobbery jak i avony są rewelacyjne. Budowa zestawu niczym się nie różni od zestawu do przepływanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi