kovaleinen Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 Witam. Co sądzicie o wędzisku wymienionym w temacie ? poleca ktoś ? mam zamiar kupić wędkę do połowu karpi do 7-8 kg. z góry dziękuję za pomocne komentarze pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BARTEK250 Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 Witam polecam dołożyć kilka złotych i kupić kij Daiwa black widow.Poczytaj sobie o tych kijach jest sporo informacji na necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jony Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 wędkę do połowu karpi do 7-8 kg Łowisz w sposób selektywny ,że założyłeś przedział łowionych karpi? Ja nigdy nie wiem jaki karp mi się uwiesi na haczyku.p.s. Daiwa BW jest dobrym wyborem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 17 Października 2014 Share Napisano 17 Października 2014 W sierpniu przed zlotem na szybko potrzebowałem wędkę karpiową. Wybór padł na http://allegro.pl/wedka-jaxon-extera-carp-3-90m-3-00lbs-i4637742308.html WĘDKA JAXON EXTERA CARP 3,90m 3,00lbs Chciałem 3,9m był na miejscu od ręki. Zdjęcie podczas holu karp 9,5kg Stosowałem ciężarek 80gr oklejony zanętą lub woreczek pva z pelletem i bez oszczędzania ile sił w rękach. Dał rade i miło mnie zaskoczył. Zastanawiałem się nad tym mikado bo również był w sklepie ale wolałem 3,9m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi