Arrow Napisano 21 Października 2014 Napisano 21 Października 2014 Witam Mam takie pytanie co sądzicie o tej właśnie bolonce. Czy to dobra bolonka? Miał już ktoś ją w rękach? Czy jest lekka i wyważona? Próbowałem znaleźć jakieś informacje na jej temat, znalazłem jedynie coś o batach, które podobno są wysokiej jakości. Cytuj
bolek Napisano 23 Października 2014 Napisano 23 Października 2014 Jest to bardzo lekkie, świetnie wyważone i zbudowane z bardzo dobrej jakości węgla wędzisko. Wszystkie wędki z oznaczeniem TX to sprzęt bardzo wysokiej klasy, funkcjonalny i wykonany z dbałością o drobne szczegóły. Cytuj
hoffman Napisano 24 Października 2014 Napisano 24 Października 2014 Wędkuję już jakiś czas, złamałem nie jedną bolonkę z różnych powodów. Przerabiałem tańsze i też trochę droższe modele. Miały swoje wady i zalety. Bolonka o którą pytasz to można powiedzieć, nowy stary model czyli w tym roku a dokładnie w wakacje pojawiła się nowa partia tych bolonek. Kosztują nie mało z oczywistych powodów. Kolega wyżej wspomniał o dobrej a nawet bardzo dobrej jakości węgla, wręcz doskonałym wyważeniu i nienagannym wykonaniu. Może nie wypada aż tak zachwalać ale w tym przypadku jest co i warto wydać każdą złotówkę na tę bolonkę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi