Labiel Napisano 23 Października 2014 Napisano 23 Października 2014 Witam. Mam takie nietypowe pytanie do wędkarzy z Poznania jeśli chodzi o Wartę. Mianowicie czy często tam kontrolują - chodzi szczególnie o odcinek na północ od mostu na Lechickiej. Wiem że pytanie może trochę brzydkie, ale jestem "Poznaniakiem" od raku a generalnie na ryby jeżdżę w swoich rodzinnych stronach gdzie wykupioną mam kartę. W lato nie myślałem w ogóle aby w Poznaniu wyskakiwać na ryby bo nie mam tu za wiele możliwości, ale przyszedł sezon na szczupaka i wielka małpa na spiningowanie. Wkupić kolejne pozwolenie tylko po to żeby iść z kilka razy na godzinkę porzucać wydaje mi się kompletnie bez sensu, stąd moje pytanie. PS: Zresztą same pozwolenia nie są tanie a idzie się wkurzyć jak człowiek dowiaduje się że z mojego koło z opłat mamy jakieś 18tyś, z czego w moim kole zostaje marne 1200 zł które idzie na zarybianie i nagrody na zawodach a co się dzieje z resztą w centrali to nikt nie wie. Chyba idzie na zakup sieci do kłusownictwa... znaczy odłowów kontrolowanych, jak to nazywają. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi