szczupaczysko Napisano 23 Października 2014 Share Napisano 23 Października 2014 Jesień to bardzo ciekawy okres w życiu podwodnego świata. Jedne organizmy obumierają, inne przygotowują się do przetrwania zimy... W połowie października wybrałem się na bezkrwawe polowanie na moją ulubioną miejscówkę i 'ustrzeliłem' kilka typowych scen z jeziornego litoralu: Najlepiej oglądać ten film w najwyższej jakości (jeśli sprzęt tylko obsłuży). Miłego oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BARTEK250 Napisano 24 Października 2014 Share Napisano 24 Października 2014 Oglądam twoje filmiki dobra robota najbardziej podobał mi się ten z rzeki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupaczysko Napisano 24 Października 2014 Autor Share Napisano 24 Października 2014 A teraz spojrzenie na to co dzieje się wczesną wiosną w wodzie pod kątem odwiecznego procesu zastępowania starego życia przez nowe. Film zrobiony przeze mnie wczesną wiosną 2014. Późniejsze obserwacje życia w wodzie na przestrzeni roku potwierdziły moje przewidywania, które opisałem na filmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi