Skocz do zawartości
Dragon

Dragon Express Jig 240cm 5-25g + Spro Passion 730(Power Pro)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Mam na sprzedaż wędkę spinningową Dragon Express Jig 240cm 5-25g. Wędka ma wklejaną szczytówke, jdenak nie jest to typowa miękka wklejka, pokazuje brania i uderzenie główki o dno, ale pozwala również w łatwy sposób zaciąć sandacza czy innego drapieżnika. Wędki używałem przez 2 miesiące weekendowych wypadów w poprzednim sezonie. W tym roku nie używana. Stan bdb nie ma rys ani zniszczonych przelotek, korek jest w całości. Polecam wszystkim którzy potrzebują budżetowego rozwiązania na sandacza, u mnie się sprawdziła. Cena jaka mnie interesuje to 100zł + koszt wysyłki czyli połowa ceny sklepowej. Posiadam również kołowrotek Spro Passion 730 w stanie bdb który współpracował z wędka z nawinięta pletką Power Pro 0,17. Cena kołowrotka i plecionki to 80zł+wysyłka. Zapraszam na priv w wypadku zainteresowania. Dodaję zdjęcia kilku sandaczy które złowiłem na ten zestaw.

post-16056-14544973790727_thumb.jpg

post-16056-14544973791219_thumb.jpg

post-16056-145449737918_thumb.jpg

przynęty na klenia   Dragon