GuCeK Napisano 2 Listopada 2014 Share Napisano 2 Listopada 2014 Witam, Mam do zaoferowania zestaw karpiowy: wędzisko Daiwa Black Widow wraz z kołowrotkiem Cormoran Antera ProCarp 5pif. Całość użytkowałem dosłownie 4 razy. Karpiarstwo to jednak nie temat dla mnie Cechy zestawu: Wędzisko - 3,9 metra - 3,5 lbs - 2 sklady - długość transportowa 2m Kołowrotek: - wolny bieg - zapasowa szpula - 5 łożyskowy Stan Bardzo Dobry. Cena 250 złotych za komplet. Wszelkie pytania na priv lub forum. Lokalizacja: Wrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuCeK Napisano 6 Listopada 2014 Autor Share Napisano 6 Listopada 2014 Dorzucam 2 opakowania kulek proteinowych 16 mm: Krab (pływające), truskawka (tonące) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BARTEK250 Napisano 7 Listopada 2014 Share Napisano 7 Listopada 2014 Jak masz facebooka to wrzuć to na Karpiowisko szybciej sprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuCeK Napisano 7 Listopada 2014 Autor Share Napisano 7 Listopada 2014 Jestem jedną z niewielu osób bez "fejsa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi