siwy-czl Napisano 8 Listopada 2014 Share Napisano 8 Listopada 2014 witam chce sobie kupić feedery na przyszły sezon, łowienie tylko i wyłącznie na Wisełce w warszawie albo w okolicach Warszawy, proszę o opinie jakie kij będzie najlepszy. Kwota to powiedzmy do 200zł za sztuke pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maryaChi Napisano 9 Listopada 2014 Share Napisano 9 Listopada 2014 Skoro Wisła, to minimalnie 120g wyrzutu. Nie sądzę, żebyś łowił koszykami lżejszymi niż 40-50g na niżówce, a przy wyższej wodzie 120g może stać na aby aby. W każdym razie w twoim budżecie: Mikado Golden Bay feeder Używa tego mój brat i kolega. Bez zastrzeżeń. Skoro Wisła to 3.9. Nie ma co się bawić w krótsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ras al Ghul Napisano 13 Listopada 2014 Share Napisano 13 Listopada 2014 Polecam Robinson Tritium Feeder. To właśnie tym kijkiem obławiam Wisłę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Bravo Napisano 18 Listopada 2014 Share Napisano 18 Listopada 2014 to ja może od siebie polecę Robinson Kinetik feeder-osobiście mam dwa takie feederki 3.9 ,45-120g i spisują się rewelacyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi