Robal Napisano 22 Grudnia 2014 Share Napisano 22 Grudnia 2014 Ja kupiłem kumplowi żyłkę Trabucco i woblera - bardzo dobry uniwersalny zestaw, na pewno się przyda. Myślałem też nad wagą, chwytakiem do ryb, widelcem do trzymania ryby przy skrobaniu, tripodem, nożyczkami do plecionki i przyrządem do rozwierania kółek łącznikowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shrek Napisano 22 Grudnia 2014 Share Napisano 22 Grudnia 2014 ... widelcem do trzymania ryby przy skrobaniu,... Tego nie wolno mieć - ZŁAP I WYPUŚĆ (najlepiej fortunę) Chyba czeka Cię lincz od kolegów forumowych. A tak na prawdę to co to jest ten widelec ? Jakiś wynalazek czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczmarek221 Napisano 25 Września 2019 Share Napisano 25 Września 2019 Fajnym pomysłem na prezent dla wędkarza są np. stojaki na butelkę w kształcie wędkarza, lub np. narzędzie wielofunkcyjne, scyzoryk dla wędkarza w kształcie ryby i wiele innych :) ważne, żeby kupić coś czego nie ma w swoim asortymencie a nie następny setny kołowrotek, aż do znudzenia ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jony Napisano 25 Września 2019 Share Napisano 25 Września 2019 Spójrz na poprzednie posty. Odgrzewasz kotleta z przed 5 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi