Robal Napisano 22 Grudnia 2014 Napisano 22 Grudnia 2014 Ja kupiłem kumplowi żyłkę Trabucco i woblera - bardzo dobry uniwersalny zestaw, na pewno się przyda. Myślałem też nad wagą, chwytakiem do ryb, widelcem do trzymania ryby przy skrobaniu, tripodem, nożyczkami do plecionki i przyrządem do rozwierania kółek łącznikowych Cytuj
Shrek Napisano 22 Grudnia 2014 Napisano 22 Grudnia 2014 ... widelcem do trzymania ryby przy skrobaniu,... Tego nie wolno mieć - ZŁAP I WYPUŚĆ (najlepiej fortunę) Chyba czeka Cię lincz od kolegów forumowych. A tak na prawdę to co to jest ten widelec ? Jakiś wynalazek czy co Cytuj
kaczmarek221 Napisano 25 Września 2019 Napisano 25 Września 2019 Fajnym pomysłem na prezent dla wędkarza są np. stojaki na butelkę w kształcie wędkarza, lub np. narzędzie wielofunkcyjne, scyzoryk dla wędkarza w kształcie ryby i wiele innych :) ważne, żeby kupić coś czego nie ma w swoim asortymencie a nie następny setny kołowrotek, aż do znudzenia ;-) Cytuj
jony Napisano 25 Września 2019 Napisano 25 Września 2019 Spójrz na poprzednie posty. Odgrzewasz kotleta z przed 5 lat. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi