swi_r Napisano 19 Grudnia 2014 Napisano 19 Grudnia 2014 Jest ok Może warto w przyszłym roku pomyśleć, aby dodać intensywność brań oraz gatunki objęte ochroną? Cytuj
tomek1 Napisano 19 Grudnia 2014 Autor Napisano 19 Grudnia 2014 Może warto w przyszłym roku pomyśleć, aby dodać intensywność brań oraz gatunki objęte ochroną? Obawiam się, że przy nakładzie jaki zamawiam (30 sztuk) to raczej będzie trudne. z pewnością jednak kalendarz haczyk.pl na 2016 powstanie. Cytuj
tomek1 Napisano 20 Grudnia 2014 Autor Napisano 20 Grudnia 2014 Zostały dwa nieodebrane kalendarze- Pawciobra i Dawid. Reszta wysłana. Cytuj
kadziul Napisano 21 Grudnia 2014 Napisano 21 Grudnia 2014 Kalendarz dotarł, wszystko ok, po za listonoszem, który na pożegnanie dostał kora z zad Cytuj
DAWID Napisano 21 Grudnia 2014 Napisano 21 Grudnia 2014 Dzisiaj zauważyłem dopiero maila Kasa poleciała oczywiście Cytuj
pawciobra Napisano 5 Stycznia 2015 Napisano 5 Stycznia 2015 Kalendarzyk doszedł cały Dobrze, że był odpowiednio zapakowany, chociaż i tak Poczta potrafiła go już trochę wygiąć. W tamtym roku miałem podobnie, że stertą książek prostowałem dwa dni Tym razem kalendarzyk przyszedł w stanie nietykalnym po za jednym mankamentem, że sam mu pawy dolny róg zgniotłem... Muszę przyznać, że z poprzedniego roku kalendarz, to przy tym pikuś Wyszedł wręcz idealnie Cytuj
tomek1 Napisano 5 Stycznia 2015 Autor Napisano 5 Stycznia 2015 poprzedniego roku kalendarz, to przy tym pikuś Wyszedł wręcz idealnie Miło słyszeć. Też jestem zadowolony z końcowego efektu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi