swi_r Napisano 19 Grudnia 2014 Share Napisano 19 Grudnia 2014 Jest ok Może warto w przyszłym roku pomyśleć, aby dodać intensywność brań oraz gatunki objęte ochroną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 19 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2014 Może warto w przyszłym roku pomyśleć, aby dodać intensywność brań oraz gatunki objęte ochroną? Obawiam się, że przy nakładzie jaki zamawiam (30 sztuk) to raczej będzie trudne. z pewnością jednak kalendarz haczyk.pl na 2016 powstanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 20 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2014 Zostały dwa nieodebrane kalendarze- Pawciobra i Dawid. Reszta wysłana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadziul Napisano 21 Grudnia 2014 Share Napisano 21 Grudnia 2014 Kalendarz dotarł, wszystko ok, po za listonoszem, który na pożegnanie dostał kora z zad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 21 Grudnia 2014 Share Napisano 21 Grudnia 2014 Dzisiaj zauważyłem dopiero maila Kasa poleciała oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 5 Stycznia 2015 Share Napisano 5 Stycznia 2015 Kalendarzyk doszedł cały Dobrze, że był odpowiednio zapakowany, chociaż i tak Poczta potrafiła go już trochę wygiąć. W tamtym roku miałem podobnie, że stertą książek prostowałem dwa dni Tym razem kalendarzyk przyszedł w stanie nietykalnym po za jednym mankamentem, że sam mu pawy dolny róg zgniotłem... Muszę przyznać, że z poprzedniego roku kalendarz, to przy tym pikuś Wyszedł wręcz idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 5 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2015 poprzedniego roku kalendarz, to przy tym pikuś Wyszedł wręcz idealnie Miło słyszeć. Też jestem zadowolony z końcowego efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi