Mariusz1 Napisano 9 Grudnia 2014 Share Napisano 9 Grudnia 2014 Mam w planie kupić mojemu synowi na prezent kołowrotek do lekkiego spinningu upatrzyłem model Cormoran Pearl Master 2500 oraz Dragon VIPER FD 830i co o nich sądzicie? Jaki wybrać proszę o wady i zalety. Dziękuje za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madmax Napisano 11 Grudnia 2014 Share Napisano 11 Grudnia 2014 Cormorana proponuję odpuścić, Vipera mam już egzemplarze, żeby było zabawniej to dwa znich też były moimi pierwszymi kołowrotkami i mam je już z 5 lat i dalej można nimi łowić choć oczywiście komfort już nie ten co na początku. Trzeciego Viper (dokładnie tego którego podałeś) kupiłem dla mojej żony pod matcha i po roku używania dalej pięknie pracuje. Ze swojej strony do takiego łowienia jak potrzebujesz mogę jeszcze polecić Okuma Inspira Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 11 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2014 Dziękuje za opinię pomyśle jeszcze o tym Okumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hoffman Napisano 13 Grudnia 2014 Share Napisano 13 Grudnia 2014 Okuma będzie w porządku tak samo jak Viper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi