Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak wiadomo - wydawnictw wędkarskich jest sporo a i miesięczników też.

Zadałem sobie pytanie stojąc przed sklepową półką - co wybrać.

Nie wszystkie gazety muszą być i zazwyczaj nie są dobrze redagowane a i śmieci co niemiara.

Tak więc - nie kupiłem ,żadnej i Was się o to chciałem zapytać.

W większości miesięczniki te są zafoliowane bo w środku znajdują się rożne gadżety (mniej czy więcej potrzebne). Zawartość takiego pisma można zobaczyć dopiero po zakupieniu.

Tak więc - co polecacie do czytania na długie wieczory?

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Internet jest kopalnią wiedzy, teoretycznie każdy może napisać co chce ale informacje z forum powtarzane przez różnych uzytkowników są warte sprawdzenia. Każda woda jest inna i efekty mogą być inne niż oczekiwane ale zawsze warto sprawdzić.

Specjalnie piszę o informacjach powtarzanych przez różnych ludzi bo jeden człowiek może pisać co tylko zechce ale ciężko przypuszczać żeby kilku pisało te same brednie.

Mam sentyment do Wędkarza Polskiego.

Napisano

Fakt - w necie jest tyle informacji, że idzie się pogubić jest tyle artykułów, filmów, prasówek, że głowa puchnie.

Filtrowanie tego to kiepski pomysł ponieważ najpierw trzeba mieć wiedzę aby ocenić co jest warte a co do kosza. Jednak jak posiada się tę wiedzę, to nie trzeba niczego więcej jak własne doświadczenie. Ja jako młody - żółtodziób - czytam co mi pod rękę wpadnie i zbieram, łykam jak mała gęś. Jak podrosnę to podyskutuję i wyselekcjonuje to co złe i bzdurne.

Teraz to nawet nie wiem co kupić i ulokować swoje ciężko zarobione pieniążki.