Damian1987 Napisano 11 Grudnia 2014 Share Napisano 11 Grudnia 2014 Witam Wszystkich, Mam dylemat,ponieważ od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem "ukulania" kilkunastu kilogramów, tzn. ok. 20kg, kulek proteinowych (rybnych).Mam pytanie; czy ktoś z Was, konserwował kulki proteinowe, jakim konserwntem oraz w jakich proporcjach? Wiem, że są gotowe do kupienia w sklepie wędkarskim konserwanty, ale czy nie ma troszkę tańszych, a równie skutecznych rozwiązań??? Jednak na 20 kilogramów, potrzeba pewnie dużej ilości konserwntu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hoffman Napisano 13 Grudnia 2014 Share Napisano 13 Grudnia 2014 Nie lepiej zamrozić? Tanio i pewnie. Po co jeszcze walić chemię do tego wszystkiego Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.