Damian1987 Napisano 11 Grudnia 2014 Napisano 11 Grudnia 2014 Witam Wszystkich, Mam dylemat,ponieważ od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem "ukulania" kilkunastu kilogramów, tzn. ok. 20kg, kulek proteinowych (rybnych).Mam pytanie; czy ktoś z Was, konserwował kulki proteinowe, jakim konserwntem oraz w jakich proporcjach? Wiem, że są gotowe do kupienia w sklepie wędkarskim konserwanty, ale czy nie ma troszkę tańszych, a równie skutecznych rozwiązań??? Jednak na 20 kilogramów, potrzeba pewnie dużej ilości konserwntu. Pozdrawiam Cytuj
hoffman Napisano 13 Grudnia 2014 Napisano 13 Grudnia 2014 Nie lepiej zamrozić? Tanio i pewnie. Po co jeszcze walić chemię do tego wszystkiego Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.