Shrek Napisano 16 Grudnia 2014 Share Napisano 16 Grudnia 2014 Czego dotyczy rejestracja? Jakich obiektów pływających. Czy pontony wchodzą w obowiązek rejestracyjny? Czy trzeba mieć jakieś papiery do takiej rejestracji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buszmen Napisano 16 Grudnia 2014 Share Napisano 16 Grudnia 2014 Każdy sprzęt do amatorskiego połowu ryb podlega rejestracji dotyczy to także pontonu . Ja mam np.kajak , żadnych papierów nie trzeba, idziesz do Starostwa płacisz , i masz ''dowód rejestracyjny'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shrek Napisano 16 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2014 OK. Dzięki. Właśnie pobrałem papier do wypełnienia. Laska (troszkę przechodzona) nie potrafiła nic mi powiedzieć ponieważ posadzili ja w okienku za karę. Ma przyjmować papiery i odsyłać w cholerę - na 7 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi